På bättringsvägen

Tack för alla omtankar!!! Det värmer i eländet.

Det går framåt för Östen, han är pigg och vill inte alls bara gå på kvarterspromenader. Hältan är nästan borta, kvar är bara lite stelhet. Och det droppar inte heller en massa blod och var hela tiden längre. Nu kan han också röra sig på undervåningen (som vi har handikappanpassat genom att flytta undan bord och stolar så gott det går), men upp för trappan vågar han sig förstås inte. Han lyckades äntligen komma till ro i natt och sova, fast vi var uppe och tittade till honom säkert tio gånger sammanlagt... Vid något tillfälle fick Fredrik hjälpa honom upp i soffan där han vanligtvis ligger, vid ett annat la jag ut en kudde på golvet för honom att vila huvudet på. Han har nämligen lite svårt att pricka rätt i sin säng med tratten på, och hamnar gärna med någon kroppsdel utanför, i detta fall huvudet.

Jag är rädd att han kommer att bli både bortskämd och fet under sin konvalescens. Vi tycker ju så synd om honom att han får vissa favörer, samtidigt som han inte får motioneras... Inatt åt han ostbågar med Fredrik, det brukar sannerligen inte hända i vanliga fall!

Sudden saknar buset med Östen, men får hitta på roligheter på egen hand istället. Igår var vi hos Lisa och tränade lydnad - han var jätteduktig! Vi fick till och med lite kläm på "rutan" (eller var det tillfälligheter?)! Idag ska Sudden åka och simma i Malmö. Det slipper Östen förstås den här veckan, vilket han nog inte har något emot... Fast han gillar att titta på medan Sudden simmar!

Än så länge har inte Östen mött några andra hundar på sina korta promenader, så vi vet fortfarande inte hur han har påverkats av anfallet. Sudden förefallar dock inte påverkad - åtminstone inte när han är ensam med mig. Jag upplever dock att han har blivit lite mer bekymrad om Östen sedan händelsen, så det kan förstås tänkas att han reagerar annorlunda när de är ute båda två. Exempelvis sitter han innanför dörren och väntar så fort Östen går ut, något som han aldrig har gjort tidigare. Han har väl insett att inte Östen bestämmer över hela världen utan också är sårbar, kan jag tro...

Kommentarer
Postat av: Emma & Henke

Vi vill bara skicka krya-på-dej kramar och önska er en trevlig helg! Trattar suger :-(
Hoppas att ni snart är i form igen......
Krameli kram

Postat av: Malin (Oscar)

Vad skönt att det går på rätt håll. Vi är lite sjuka vi också. Oscar har urinvägsinfektion, eller nåt liknande. Vetrinären var inte helt säker men vi fick antibiotika så han e lite slö han också. Många flattar som är dåliga just nu men vänta bara till sommaren då vi alla är tip top igen.

Ser fram emot att ta viltspårpriset, har tagit det som en utmaning!!

Kram Malin

2007-02-16 @ 19:12:56
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Maria

Skönt att han är på bättringsvägen!
Fy vad otrevligt när sånt händer, hoppas verkligen att de inte blir avskräckta när andra hundar kommer farandes, jag har en tjej här som gärna tar och leker lite med pojkarna vov.

2007-02-16 @ 21:56:07
Postat av: kia

hej!
Skönt att han är på bättringsvägen o att det inte verkar som om Sudden tagit någon skada.Nu är det bara snälla töser som gäller.
Kia

2007-02-16 @ 22:33:16
URL: http://kennelspaderdamens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback