Uppladdning...

Efter en ganska aktiv vecka för doggsen (med viltspår i Torna Hällestad, jaktträning i Gärdslöv och Hässleholm samt besök i Helsingborg hos Fredriks syster med familj - med tillhörande långpromenad i Pålsjöskogen) är det nu snart dags att tagga ner och börja ladda inför den stora helgen - Flatmästerskapet utanför Halmstad! Unghundsklassen går på lördag och Sudden och jag har för avsikt att åka fram och tillbaka samma dag. Dessvärre visade det sig att samlingen är redan klockan SJU på morgonen!!! Stön, det blir till att köra vid fem, senast...

Flatmästerskapet är upplagt som ett workingtest med vilt på minst en station. Jag hoppas att viltet består av "snälla" fåglar, som änder och fasaner, även om Sudden utan större tvekan tagit allt vilt som presenterats för honom den senaste veckan. I Hässleholm hade vi med oss ett par stoooora kaniner, som han efter en del funderingar på hur de bäst fick plats i munnen apporterade fint. Även kråkor, skator och duvor hämtades in utan tjafs. Den stora frågan är nu snarare, räcker Suddens "bensin" för ett flatmästerskap? Till skillnad från storebror han har tyvärr ingen vidare förmåga att koppla av mellan olika moment, utan energin rinner iväg hela tiden. När en dag på workingtest börjar närma sig sitt slut finns det alltså stor risk för motorstopp. Men skit samma, det ska bli jättekul i alla fall!!! (Har för övrigt bytt foder, han äter nu sedan ett par veckor Precept Competition - vi får väl hoppas att namnet håller vad det lovar!)

image83
Om det skulle bli en station med fiskapportering så fixar vi nog det också! Sudden fyra månader gammal... Foto: Kia Lawesson.

I morgon ska vi träffa kullbrorsan Guinness för att viltspåra lite i Vombskogen, det ska bli kul!

Kommentarer
Postat av: Kia

Håller alla tummar o tår för att ni ska lyckas bra på flatmästerskapet (o att inte lillpojken vill vara med o komma ut tidigare)
Kia

2007-08-04 @ 14:26:07
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Hej! Vi kommer att hålla tummar och tassar hårt nästa helg :D
I fjol var det så att man kunde ta stationerna i egen takt och i den ordning man själv ville. Så ta det lite lugnt och gå kanske till bilen emellanåt och låtsas att det är slut. /Heléne
PS. Hoppas det blir fisk på "viltstationen" - det kommer att bli utslagsgivande :D

2007-08-04 @ 15:42:50
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Börjar din nervositet oxå göra sig påmind inför FM... Vad har vi gett oss in på? Om jag tar med bensin till Sudden kan du väl fixa lugnande till Shiva - och hennes matte? :-)

Postat av: Malin

Vad spännande! Ser fram emot uppdatering efter helgen då! Håller tummar & tassar för er! =)

2007-08-06 @ 08:58:03
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Mia och Viggo

Hoppas allt går bra med uppladdningen inför helgen. Jag kan ta med bensin så det räcker både till Sudden och Viggo, ty Viggo lär ha samma problem som Sudden. Men jag resonerar som du - det ska bli kul!
Hoppas att jag känner likadant på lördagmorgon kl 7, tror dock att min nervositet tagit över då...
Vi ses där!
Mia

2007-08-07 @ 08:24:49
Postat av: Malin o Oscar

Vi håller alla tummar o tassar vi kan i helgen. Det går säkert jättebra.
Kramar Malin o Oscar

2007-08-07 @ 19:15:47
URL: http://heyjoe.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback