Godkänt anlagsprov!

image109

Idag har Sudden gjort ett godkänt anlagstest!!! Domare var Håkan Samevik och platsen Tyringe. Spåret gick jättefint, vi behövde ingen hjälp från Håkan utan Sudden redde ut allt själv. Det blev lite ringande i vinklarna, och vid något tillfälle trodde jag att vi fullkomligt villat bort oss, men så plötsligt hittade Sudden spåret igen och så var det full fart framåt. Spåret hade legat i tre timmar och förutsättningarna var tämligen optimala - vindstilla, fint väder och lite dagg. Sudden höll ett något högt tempo (12 minuter), men kommer säkert lugna ner det allteftersom spåren blir svårare. Håkan hade verkligen hittat en varierad terräng, spåret gick genom lövskog, kalhyggen och snår, över en bäck, två gärdsgårdar, en grusväg och ett kärr. Sudden tvekade lite vid gärdsgårdarna - satte först upp framtassarna på dem som för att hoppa över, men gick sen tillbaka ner igen för att kolla att det verkligen stämde. När han konstaterat att det var just där spåret gick hoppade han över på andra försöket.

Nu har jag gjort vad jag hade tänkt mig hinna med innan lillebror anländer - ja, förutom att jag ska hålla i flatklubbens viltspårsträning i Fulltofta på söndag förstås - så från och med nästa vecka är vår nya familjemedlem välkommen att dyka upp! Ett öppenklass spår hoppas jag sen kunna genomföra med Sudden lite senare i höst, men då får förstås lillkillen följa med också...

Tack Lena för att du ville följa med som stöd och sällskap idag!!!

Kommentarer
Postat av: Kia

Vilken härlig inställning du har sara.Är du kanske släkt med Maria!!!!
kia

2007-09-07 @ 18:44:14
Postat av: Lena och Guinness

Grattis än en gång!!!! Ni var jätteduktiga!!!!
Härligt att få gå med och iaktta Guinness brorsa "från åskådarplats" när han jobbade så fint i spåret. Det bådar gott för framtiden.
Tack för en trevlig dag med fint väder, fina omgivningar och mycket trevligt sällskap.

2007-09-07 @ 20:26:33
Postat av: Wallander

GRATTIS SUDDEN!
Ingenting verkar omöjligt för dig & din matte... lycka till framöver oxå.

Postat av: Malin o Oscar

GRATTIS GRATTIS bra jobbat båda två.
Nu är ni verkligen värda lite vila så vi kan väl hoppas att lillebror stannar inne en vecka till så att du får vila upp dig ordentligt.
KRAMKRAM

2007-09-07 @ 21:35:09
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Malin

GRATTIS! Håller med "andra Malin" - knipövningar så det dröjer en vecka till! ;o)

2007-09-08 @ 06:30:48
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Emma & Henke

-GRATTIS- till godkänt anlagsprov!! Va duktiga ni är....
Krameli kram Emma & Henke

2007-09-08 @ 08:28:59
URL: http://mrperfect.webblogg.se
Postat av: Ingela och Tessie

Grattis! Jättekul att det gick bra......vi ses i spåret!!

2007-09-08 @ 11:16:38
Postat av: Cissi

Grattis, vad duktiga ni är, o att du orkar! Lycka till nu med bebben, passa på o ligg på soffan o käka praliner nu ett par dagar i alla fall...

2007-09-08 @ 11:33:29
Postat av: Maria & Meia

GRATTIS!
Inget dåligt spår ni fick av Håkan. Både gärdsgårdar och kärr. Imponerande! Har precis insett att klättra över gärdsgårdar med bärsele är ungefär lika smidigt som med gravidmage så det här med att ha lillkillen med på öppenklass-spåret hoppas jag även inkluderar Fredrik som barnansvarig :)
Ha det så kul imorgon och hälsa alla!

2007-09-09 @ 00:10:52
URL: http://www.eng-johnsson.se
Postat av: Mumme

Hej och Jättegrattis!
Mumme

2007-09-09 @ 17:18:41
Postat av: gun & dogsen

Grattis till Suddens anlag!!! Och att du orkar knata på över stock o sten :-) Jag minns så väl stenmuren med blöt mossa som vi skulle ta oss över på Söderåsen... och jag var inte ens gravid :-) Försök pricka in den 24, det är ett bra datum ha ha!!

2007-09-09 @ 20:27:05
URL: http://wallenmark.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback