Första familjeutflykten

Igår gjorde Felix sin premiärtur i bilen! Det verkade han gilla, åtminstone somnade han direkt. Det var hela familjen som begav sig ut på utflykt i det härliga höstvädret. Turen gick till Torna Hällestad där jag la ett viltspår till hundarna. Under tiden bar Fredrik runt på Felix i den nyköpta bärsjalen. Medan spåren låg till sig tog vi en promenad i omgivningarna runt Boklunden och passade samtidigt på att titta efter den bortsprungna hunden Isa (en lapsk vallhund), som är en gammal kompis till Östen. Tyvärr såg vi inga spår efter henne, men vi träffade fler som var ute i samma ärende.

image126
Fredrik med Felix i bärsjal, Sudden och Östen.

Spåret var lätt och låg inte heller särskilt länge. Sudden gick fint, om än i något högt tempo ("det var ju sååå enkelt, matte!"). Östen hade lite svårare att fokusera på uppgiften och stressade fram. Jag fick ta tillbaka honom och sätta honom ner flera gånger. Men klöven hittade han i alla fall till slut.

image124
Östen med klöven i munnen - funderandes på hur han ska bära sig åt för att slippa lämna den åtrådda trofén till matte...

Utflykten gick alltså alldeles utmärkt. Felix sov hela tiden och Fredrik njöt av att ta hand om honom. Så nu ska vi nog våga oss ut snart igen, allihop!

Kommentarer
Postat av: Carina

Så klart att Fredrik njöt - Felix sov ju =) Visst har det varit ett härligt väder i helgen! Då är man glad att man har hundar och per automatik kommer ut i naturen.

Postat av: Malin o Oscar

Vad härligt det låter:) O det var ju verkligen kanonväder igår, snacka om vacker höst.
Man ser verkligen på Östen hur han funderar hur han skall komma undan med klöven i behåll:)
KRAMKRAM

2007-10-07 @ 21:26:14
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: maria & meia

Va duktiga ni är! Börja träna hund direkt, imponerad..... men inte direkt förvånad :)
Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft. Bärsjalen ser riktig skön ut, för både Fredrik & Felix.

2007-10-07 @ 22:17:05
URL: http://www.eng-johnsson.se
Postat av: Heléne och Zico-B

Ser ut som om ni haft en riktigt mysig utflykt. Och visst känner man sig nöjd när man kan förena nytta med nöje. En som ser speciellt nöjd ut är ju Östen, med sin "bambi-tass" i munnen :D
Ha det gott!
/Heléne

2007-10-09 @ 14:10:12
Postat av: Kia

hej
Låter som en skön tid ni har.Det absolut perfekta vädret gör ju sitt till.Hoppas att vi ses snart.
Kia

2007-10-10 @ 14:07:50
URL: http://www.kennelspaderdamens.se
Postat av: Anonym

Hej Sudden och Östen!
Äntligen har man tillgång till internet igen. Ibland funkar det och ibland funkar det inte. Nu vill i alla fall jag inte flytta mer.
Fräckt att ni fick komma ut och spåra lite. Det är väl lika bra att ni vänjer den där lilla nykomlingen vid skogsliv. Har ni pussat på honom än? Tänk på att hålla gaddarna borta bara.
Hoppas vi ses snart!!!

2007-10-11 @ 15:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback