Överraskning

image153

Häromveckan fyllde Spader Damens Kia jämnt, något som vi - ett gäng av hennes valpköpare - tyckte var värt att firas! Därför samlades en del av oss i Vomb idag för att överraska henne. I förväg hade Lena och jag bestämt träff med henne för att träna lite med hundarna. Det var alltså men den förväntan hon kom till skogen. Därför blev hon nog ganska förvånad när det också dök upp ett helt gäng med hundar och mattar på led från skogsbrynet efter att jag visslat på dem! Flera av dem var det dessutom ett bra tag sedan hon träffade.

Så sjöng vi en sång som Lena specialskrivit för tillfället och lämnade över en present, i form av en pläd med flatmotiv. Samt ett kort med bilder på alla hundarna (se ovan). Fredrik hade därtill gjort en CD med låtar med hundtema på som Östen fick lämna över från honom och Sudden. Om jag inte såg fel hade allt Kia en liten tår i ögonvrån...

image151
Pläden till vänster.

Vi fick förstås tränat lite också. Ett stort sökfält lades ut och hundarna fick turas om att plocka in dummiesarna. Jag testade att skicka Östen och Sudden samtidigt vilket funkade bra. Åtminstone vad gäller själva söket och Suddens avlämning. För när Östen hittade sin apport blev han osäker på om han verkligen skulle knalla in med den till mig - där stod ju redan Sudden! Ett par tugg och lite funderande senare begav han sig i alla fall in och lämnade av.

När alla apporter var inne blev det fika med bullar, kaka, kex och choklad! De som ville fick sedan göra en lång apportering. Lena och jag valde istället att gå en sväng med Guinness och Östen som fick springa fritt tillsammans och leka. Det var så roligt att se att hundarna funkade utmärkt ihop där de rusade in och ut i skogen, nosade och hade dragkamp med gigantiska pinnar som Guinness hittade!

När solen gick ner var hundarna ordentligt trötta och det blev dags att bege sig hemåt. Fast först fick Felix en liten slurk mjölk. Han hade under hela skogsvistelsen suttit tyst och snällt (och mestadels sovit) i bärselen på Fredriks mage men vaknade förstås när det var dags att åka. Men med en skvätt mat i magen kunde han sova gott hela vägen hem också!


Kommentarer
Postat av: Kia

Tack Sara!
Förstår att du o Lena låg bakom det här.
Alltid lika omtänksamma.
vad har jag gjort för att få sådana valpköpare som er!!
Jo det kom nog allt lite tårar.Blev verkligen rörd av Lenas fantastika sång.
Tack igen
Kia

Postat av: Kia

kan stava till FANTASTISKA:
O ett extra tack till Fredrik för skivan.
Zac blev extra glad.
Kia igen

2007-11-17 @ 23:21:36
URL: http://www.kennelspaderdamens.se
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

Låter som om ni fick en bra dag i skogen.
Rackarns att man inte kunde vara med men det kommer fler tillfällen:)

2007-11-17 @ 23:44:17
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Wallander & Helene

Förstår att Kia blev överraskad, vem hade inte blivit det... Jättefin pläd/fin sång och massor av gott i gott gott.

Kul oxå att det blev lite träning för er alla!

2007-11-18 @ 01:00:04
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Julia

Åhh, jag ska tipsa min syrra om eran blogg, hon har också en blogg om sin boxerhund som också är jättesnygg! Om du har lust att kika så: http://www.rallysally.webblogg.se
Kram Julia

2007-11-18 @ 10:24:35
URL: http://www.bagladies.webblogg.se
Postat av: Anonym

Tjena Östen!
Äntligen fick vi träffas på riktigt. Lattjolajbans att springa lös med dig i skogen. Det måste vi göra om. Jag var lite trött igår kväll. Det tar på krafterna att vara på skogsparty. Hälsa din matte att hon hade fixat till det kalasbra. Fräckt med så många flattar på ett och samma ställe.

2007-11-18 @ 10:57:43
Postat av: gun & dogsen

Jisses vad trevligt ni fixat för Kia!!! Förstår att hon blev jätteglad! Ha en skön söndag!

2007-11-18 @ 13:52:02
URL: http://wallenmark.se
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Tack Sara för den stora organisationen igår. Bra jobbat och trevligt att träffa "alla" spaderdamare så avslappnat.

2007-11-18 @ 15:36:35
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Ia & Kelly

Tack för mailet. Låter som ni verkligen kunde överraska Kia.
Om nacken krånglar nästa gång så tar jag tåget.

2007-11-18 @ 16:08:57
URL: http://kellybrown.blogg.se
Postat av: Malin

Måste vara kul för en uppfödare att få en sån överraskning! Var köpte ni pläden? Finns kanske en med terrorister på.. *fniss* Doggy fick revansch idag minsann! *glad matte*

2007-11-21 @ 15:39:47
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Sara & Salsa

Åh vad härligt att få vara Kia, så gulligt av er valpköpare. Själv insåg jag att jag missat våran kennelträff för jag inte varit tydlig mot uppfödaren med min mailadress... Trist, men det går väl fler tåg (till Småland).

2007-11-21 @ 16:27:35
URL: http://flatcoat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback