God fortsättning!

Jaha, så var julen över för i år. För vår det innebar den firande både på julafton och på juldagen. Först ihop med min familj i Bunkeflostrand, sedan med Fredriks i Höganäs. Julafton var hundintensiv, då även labradoren Frida var med. Vi inledde dagen med en lång promenad till brofästet (Öresundsbron), vilket som tur var dämpade hundarnas julgalenskaper något. När tomten kom var dock Östen i sitt esse - han skällde och hoppade på tomten, samt försökte slita av honom skägget... Kul att åtminstone hundarna tycker det är spännande, barnen har annars blivit lite för stora för att tro på tomten (de närvarande var 13 och 16 år), och Felix är ju fortfarande lite för liten för att begripa så mycket av det. Istället sov han sig igenom hela julklappsutdelningen!

På juldagen fick Sudden stanna hemma hos mormor, morfar och Frida medan resten av familjen åkte till Fredriks pappa. Därmed kunde vi försäkra oss om att inga muggar, glas och ljusstakar skulle flyga i golvet så fort en viss hund viftade på svansen. Östen är lite lugnare på bortaplan (dvs. när tomten inte kommer). Han njöt av att vara ensam hund och åt julmat så det stod härliga till, än petades han i prinskorv och köttbullar, än var det pepparkakor och smågodis... Det slutade med att han kräktes på mattan under soffbordet!

Imorgon fyller Sudden två år, vi får väl se vad som vankas då...

image175
Felix funderar över vad han ska få i julklapp.

Kommentarer
Postat av: ia & Kelly

Oh vad sött Felix är i sin tomtedräkt.
Själv provade jag en liknade på julafton, men blev ner skälld av en stor schäfer. Hmmm, var nog inte lika sött som Felix.

2007-12-26 @ 18:05:08
Postat av: Wallander & Helene

God fortsättning på er ALLA!

Jag hoppas att Felix fick ta del av sina julklappar efter sin tupplur och att han blev nöjd med sin 1:a jul. Han ser i alla fall jätte nöjd ut i sin tomtedräkt.

Ha ha, Östen verkar verkligen gilla allt som har med julen att göra enda tills det tydligen blev lite för mycket av det goda...

Lite synd om Sudden eller kanske inte... nej, bara bra han behöver ladda ordentligt inför den stora dagen imorgon.

2007-12-26 @ 20:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback