Bröder på vift

Så var det då äntligen Suddens tur att få umgås med Guinness på tu man hand! Vi träffades på heden, mattar hundar och Felix, och höll tummarna för att mötet skulle fungera. Senast bröderna lekte ihop var när de var sex månader, och då slutade det i slagsmål... Som jämngamla hanhundar av precis samma skrot och korn var det förstås även nu lite spänt till en början. Sudden ägnade några inledande minuter åt att gå runt spänd som en fiolsträng och småmorra lite med raggen på ända. Till slut tröttnade Guinness och svarade, varpå hundarna rök ihop. Naturligtvis skedde detta ute i en stor vattenpöl, men det var inte annat att göra för mattarna än att slänga sig ut där ändå och slita isär hundarna. När detta "uppfriskande" slagsmål var avklarat - utan skador - var stämningen helt annorlunda! Suddens ragg var borta, liksom bastonerna. Det visade sig nämligen att brorsan var större och starkare, vilket innebar att Sudden kunde slappna av. Resten av den 1,5 timma som promenaden tog gick således helt utan problem!

image162
"Kom Sudden, vi tar det här hållet!"

image163
"Den här vägen leder säkert till nåt kul!"

image164
"Men Guinness, vad gör du där nere?"

image166
Grabb på språng 1: Guinness.

image169
Grabb på språng 2: Sudden.

image168
Ibland kan det vara nog så svårt att få två hundar att sitta still bredvid varandra i ett par sekunder. Guinness är här på väg för att sno kameran, hade han tänkt...

Tack för ännu en trevlig promenad, Lena och Guinness!

Kommentarer
Postat av: Maria & meia

Va skönt att de kom överens till slut. Vad bilderna visar så verkar de dessutom komma väldigt bra överens. Hoppas handen är bättre (även efter "isärslitningen").

Postat av: Guinness

Nej, nej, nej, inte sno kameran. SNO FELIX!!!!! Jag undrar faktiskt när jag ska få bära Felix. Sudden och jag kunde väl i alla fall ha fått apportera honom ett par gånger. Då hade vi säkert kommit med i tidningen och blivit kändisar och tjänat massor med pengar och .....
KUNGEN OCH TROLLKARLEN - HEMLIGA KURIRER???
Det hade kunnat bli hur många smaskiga löpsidesrubriker som helst.

2007-12-13 @ 16:51:10
Postat av: Ingela

Jag vill oxå ha en Lena att gå ut med här på nära håll....har du några på lager???Hon verkar hel mysig, vi har bara träffat henne ett par gånger och då var hon jätte snäll.

2007-12-13 @ 20:22:36
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se
Postat av: Malin

Kan se scenariot "2 flattar + mattar i lerpöl" framför mig.. ooups - inte fnissa *fniss* Tur att det inte blev "något av det" o att spänningen försvann. Måste skratta när jag läste Guinness inlägg ovan "Apportera Felix" *asg* Sånt som jag tänker ibland med inte skriver för att undvika att bli kallad den "den dära hjärtlösa, barnlösa Malin".. Ha en bra helg!

2007-12-14 @ 23:52:48
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Ia & Kelly

Vilka härliga bilder, man får nästan själv spring i benen.

2007-12-16 @ 14:10:30
URL: http://kellybrown.blogg.se
Postat av: Wallander & Helene

Vilka brorsor till att kunna springa/busa...

Tänk att lille Felix satt där i sin bärsele helt ovetandes om Guinness idétänkande, tror faktiskt att det var tur att han inte gjorde slag i saken, tror inte det hade uppskattats från andra håll.

2007-12-19 @ 18:15:06
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback